top of page

NIKI VOS

In de salon van mijn moeder in Zeewolde ben ik begonnen. Het is misschien wel een kleine stad, maar dit heeft me nooit tegengehouden te dromen. Ik merkte al snel dat ik verder wilde om zo mijn grote dromen te verwezenlijken. Bij verschillende haar- en make-up instituten heb ik diploma’s behaald: Nederlandse Kappers academie, Toni & Guy, Kinki, Dik Peeters, The Hairschool and House of Orange. Toch bleef er altijd wat kriebelen; ik wilde avontuur. 

 

In 2008 ben ik vertrokken naar Amerika om aan boord van een luxe cruise te werken. Ik heb een paar van de mooiste plekken ter wereld mogen zien. Toch vond ik het tijd om terug te keren naar Nederland. Ik was klaar om hier mijn eigen bedrijf te starten.

 

Door de jaren heen groeide mijn netwerk van nationaal naar internationaal en heb ik met grote merken als M.A.C. en Dior gewerkt. Ook heb ik voor verschillende magazines als Harper’s BAZAAR en Marie Claire gewerkt en met fotografen van over de hele wereld. Ik houd ontzettend van de edge die de modewereld met zich meebrengt. Wel vlieg ik nog regelmatig als hair en make-up artist mee naar bruiloften in het buitenland om het haar van de bruid te verzorgen, maar ik geniet ook enorm van mijn vaste klantenkring in de salon. 

Met The Set wil ik alles samenbrengen; één plek waar creativiteit en kwaliteit verenigen. Ik vind het belangrijk om mode te combineren met het kappersvak, daarom is het fantastisch om in The Set ook een eigen fotostudio te hebben. 

 

In Amsterdam-Oost vond ik de perfecte locatie aan het water. Vanaf 01-05-2021 is daar The Set als universele fotostudio, het agency The set Artists - barstend van buitengewoon talent - en The Set Salon waar je dagelijks terecht kan voor een knip- of verfsessie.  

 

Wil je meer weten? Laten we bellen. 

 

Alle liefs,


Niki Vos, oprichter The Set 

image1.jpeg

THE SET

Niki Vos.

bottom of page