THE SALON

Creativiteit, professionaliteit en kwaliteit is de basis in The Salon. Bovenal is het een plek waar je dagelijks terecht kan voor een knip- of kleursessie. Helaas nemen we op dit moment geen nieuwe klanten aan. In november openen we een nieuwe salon met een groter team aan haarstylisten. Tegen die tijd zien we je heel graag tegemoet op onze nieuwe locatie. Meer weten over de nieuwe salon? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

 

TEAMThe Salon maakt onderdeel uit van The Set, waar we samenwerken met zelfstandige kappers. Elke stylist staat garant voor eigen expertise, ervaring en talent. Zo bieden we op maat gemaakte service voor al je haarwensen. 

 

De stylisten werken zelfstandig, met eigen tijden. Daardoor kan je bijna altijd bij ons terecht. Ook vinden wij het doorontwikkelen van de nieuwste technieken en laatste trends super belangrijk, zo blijven we up-to-date en kunnen we jou het beste helpen. 

 

BEHANDELINGENBij ons eerste gesprek maken we een stappenplan aan de hand van een uitgebreid gesprek. We nemen hierbij jouw wensen in acht en bekijken wat bij jouw uitstraling en persoonlijkheid past. 

 

Naast een mooie coupe kan je ook bij ons terecht voor een manicure met gellak en eventueel nail-art of speciale make-up voor een etentje of gala. Wij geven je nét dat beetje extra. En, mannen, onze barber voorziet je van een perfecte knip- of trimbeurt.

 

PRIJSLIJST Transparantie vinden wij erg belangrijk, dus we bespreken altijd eerst het kleur- of knipplan en de prijs. Voor meer informatie over onze prijzen, check de prijslijst. 

KNIPPEN

Het is belangrijk om te kijken wat jouw haar uniek maakt, daar ligt onze focus. We knippen het haar droog zodat we precies zien wat de natuurlijke structuur en valling is. Zo loop je niet alleen de salon uit met een goed geknipte coupe, maar blijft je haar prachtig tot een volgende knipsessie. 

 

Krullen knippen wij volgens de Curly Girl methode. We zien op deze manier direct hoe de krullen vallen, zodat deze daardoor de ruimte krijgen om natuurlijk op te krullen. 

 

BRUILOFT

Voor informatie over onze bruiloftsmogelijkheden verwijzen we je door naar The Set Wedding

KLEUREN

High- of lowlights of liever een Balayage; we zien het als onze hoofdzaak om jou te laten shinen. Kleuren is een van onze specialiteiten. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat jij met de perfecte, natuurlijke kleuring The Salon verlaat. 

 

Nog niet helemaal zeker wat je wilt? Kom gezellig langs. Drink een kop koffie, blader door wat magazines en praat met een van onze stylisten. Samen ontdek je wat het beste aansluit bij jouw stijl en persoonlijkheid. 

 OUR ESSENTIALS

Voorkant boekje .jpg
4eee0e6bb1a70245776fcc71a72698eb.jpg
Feed 3 ABC_Nymph_Salt_Spray_mood.jpg

Comfort. 

Style.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Om de natuurlijke schoonheid te benadrukken, kiezen we voor zorgvuldig geselecteerde, duurzame ingrediënten, waarvan wij de oorsprong kennen. Onze producten bevatten geen siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen, maar krachtigere veganistische ingrediënten.  Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd: wat we weglaten is net zo belangrijk als wat we 

erin stoppen.


ORIGINAL MINERAL
 

Alle producten van Original Mineral zijn vrij van ammoniak, PPD en Resorcinol. Doordat deze stoffen zijn vervangen voor betere en mildere alternatieven, is er geen afzuigsysteem nodig en is The Salon een Clean Air Salon; respect voor huid, haar en milieu.  

THE SET WEDDING

Wordt jouw droom binnenkort werkelijkheid en ga je trouwen? Neem dan een kijkje bij The Set Wedding en wordt onderdeel van ons sprookje. Samen met een team van zorgvuldig geselecteerde barbers, haarstylisten en visagisten zorgen wij ervoor dat jullie dag perfect wordt. 

RECENSIES

MARIA - NOV 2020

I'd like to thank Niki for miracle with my hair, cannot express how great do I feel! Hair became very light, easy to handle, my face is shining and became more fresh! True magic!

MAD - NOV 2020

Na een teleurstellende ervaring elders waardoor mijn gezicht omlijst werd met veel te donker haar heeft Niki mij met geduld, vriendelijkheid en eerlijkheid geholpen. Ik heb weer een zachtere uitstraling en voel me weer mezelf maar dan mooier: precies zoals je mag verwachten van een kappersbezoek. Niki, dank hiervoor, ik vind je helemaal geweldig! You rock!

ANONIEM - OKT 2020

Ik ben super goed geknipt, krijg veel complimenten over mn haartjes. Niki is deskundig en warm en begreep snel wat ik graag wilde. Ik ga terugkomen!